Miski z trzciny cukrowej

Miski z trzciny cukrowej

bio MISKI są tłoczone z pulpy trzcinowej (sugarcane bagasse), są wodo i tłuszczo odporne, sztywne i wytrzymałe, bardzo lekkie i bardzo ładne, nadają się do piekarników (około 200°C), zamrażarek, mikrofalówek. Są w 100% biodegradowalne i kompostowalne. Klienci restauracji, cukierni i barów chętnie jedzą z naszych ekologicznych misek. Potrawy (zupy, sałatki, przekąski) w nich serwowane wyglądają atrakcyjnie, aż ślina cieknie. Idealne rozwiązanie dla HoReCa, rodzinnego grillowania, polecane do dań zimnych, gorących, wodnistych, tłustych i oleistych, są neutralne dla smaku i zapachu potraw. Są ekonomicznym i praktycznym rozwiązaniem. W kategorii ekologicznych naczyń jednorazowych BIODEGRADOWALNI.pl oferują Państwu jednorazowe bio miski różnej pojemności, kształtu i barwy. Zwróć swoją uwagę na serię "myEco" jako tę wykonaną z większej ilości pulpy trzcinowej, przez co trwałą i szczególnie mocną w swej klasie. Czas biodegradacji to około 90 dni. "Żyj w pełnej zgodzie ze środowiskiem naturalnym kupuj i stosuj nasze ekologiczne miski."