TRZCINA CUKROWA

TRZCINA CUKROWA

Różnorodność pojemności, formy. Niedzielone, jednodzielne, dwu i trójdzielne lunch boxy, menu boxy, kubełki i pojemniki płytkie oraz głębokie, na zupy, sałatki, dania obiadowe i…, na miejscu i na wynos. Funkcjonalnie zaprojektowane, wykonane z pulpy trzcinowej, dla gastronomii i cateringu, w ładnej barwie i co ważne bardzo dobrze izolujące termicznie są wodo i tłuszczo odporne. Nie zaparzają jedzenia, rozprowadzają parę wodną po całym opakowaniu (na wieczku nie zbiera się woda). Wykonane w 100 % z naturalnej trzciny cukrowej, bez chemii, są w pełni biodegradowalne i kompostowalne. Przyjazne dla środowiska naturalnego i użytkowników. Można używać tych estetycznych i naturalnych pojemników w piekarniku, mikrofalówce, zamrażarce, wytrzymują temperatury od -20°C do około 200°C, są wytrzymalsze od innych naczyń. Czas rozkładu to tylko 90 dni. Bioopakowania na wynos (lunch boxy, menu boxy) są całkowicie neutralne dla smaku i zapachu potraw, cenione przez  użytkowników. Stanowią doskonałą alternatywę dla plastiku, styropianu… „Zmień na BIO”.