TRZCINA CUKROWA

TRZCINA CUKROWA

bioTALERZE oferujemy Ci w szerokiej gamie rozmiarów i kształtów, powstają w 100% z naturalnej pulpy trzciny cukrowej (sugarcane bagasse). Są wodo i tłuszczo odporne, sztywne i wytrzymałe, bardzo lekkie i bardzo estetyczne, nadają się do piekarników (ok. 200°C), zamrażarek, mikrofalówek, są w 100% biodegradowalne i kompostowalne. Konsumenci chętnie z nich jedzą, gospodynie, kucharze, restauratorzy chętnie z nich korzystają zadowalając także gusta estetyczne i higieniczne swoich gości. Jasna barwa talerza i smaczne danie na nim stanowią atrakcyjne zestawienie. Biodegradowalni oferują Państwu biotalerze jednorazowe okrągłe, owalne i kwadratowe o zróżnicowanych wymiarach. Są ekonomicznym i praktycznym rozwiązaniem. Zwróć swoją uwagę na serię „myEco” jako tę wykonaną z większej ilości pulpy, przez co trwałą i szczególnie mocną w swej klasie. Biotalerze przez nas oferowane są całkowicie neutralne dla smaku i zapachu potraw. Po wykorzystaniu, bionaczynia z trzciny cukrowej rozkładają się w warunkach naturalnych przez około 90 dni. Plastikowe?… - setki lat.