Miski ekologiczne

Miski ekologiczne

Ekologiczne miski. Czy to naturalne i bezpieczne naczynia jednorazowe w gastronomii? 

bio MISKI są tłoczone z pulpy trzcinowej (sugarcane bagasse) lub robione z naturalnych otrębów pszennych (wheat bran). Plastiku, styropianu tutaj nie używamy. Twoi Klienci nie będą już zmuszeni zjadać sztuczności. WOW! Nasze ekologiczne miski są wodo i tłuszczo odporne, sztywne i wytrzymałe, lekkie i bardzo estetyczne, nadają się do piekarników, zamrażarek, mikrofalówek. Co ważne są w pełni biodegradowalne i kompostowalne. Klienci restauracji, barów, firm cateringowych? chętnie jedzą z naszych biodegradowalnych misek. Są to pojemniki na miejscu i na wynos używane. Potrawy (zupy, sałatki, kremy, przekąski?) w nich serwowane wyglądają bardzo atrakcyjnie, zwłaszcza biodegradowalne miski z otrębów pszennych pięknie eksponują swoją zawartość. Co ciekawe naczynia z otrębów są jadalne, WOW! Dlaczego gastronomia, catering, konsumenci tak cenią sobie biodegradowalne miski na wynos i na miejscu

bio MISKI to idealne rozwiązanie dla HoReCa, rodzinnego grillowania czy uczty weselnej. 

Uniwersalność, różnorodność, wiarygodność, niska cena ? takie są nasze eko miski! Polecane i sprawdzone do dań zimnych, gorących, wodnistych, tłustych i oleistych. Zauważ i doceń, bio miski z trzciny cukrowej, które są lżejsze i dłużej niż jednorazowe naczynia z otrębów pszennych zatrzymają w sobie potrawy płynne, np. rosół. Eko miski z pulpy trzcinowej są także neutralne dla smaku i zapachu potraw. Zarówno miski z pulpy trzcinowej, jak i miski z otrębów pszennych są ekonomicznym, praktycznym, bezpiecznym i naturalnym rozwiązaniem zastępującym jednorazowe naczynia z plastiku, styropianu czy papieru. Świadomi restauratorzy, catering już od wielu miesięcy używają nasze opakowania jednorazowe bio. Czas na Ciebie!  

Miski ekologiczne, miski jednorazowe, miski biodegradowalne - jakie jeszcze? 

W kategorii opakowania jednorazowe ekologiczne rodzina BIODEGRADOWALNI.pl oferujemy Państwu miski ekologiczne różnej pojemności, kształtu i barwy. Zauważ także nasze bio sosjerki z otrębów pszennych, małe pojemniki na dipy, sosy, Zwróć swoją uwagę na naczynia jednorazowe z trzciny cukrowej z serii "myEco" jako te wykonane z większej ilości pulpy (grubsze po prostu), przez co trwałe i szczególnie mocne w swej klasie. Do kompletu miski  bio i sosjerki bio polecamy sztućce bio z otrąb, talerze z otrąb pszennych i talerze z trzciny cukrowej ale również łyżki z drewna (miazga), łyżki bio z kukurydzy (bio PLA). 

Poświęć naczyniom biodegradowalnym swoją uwagę, kup, stosuj miski biodegradowalne na codzień, a Klienci i środowisko naturalne to docenimy.  
 
"Żyj w pełnej zgodzie ze środowiskiem naturalnym i sobą. Kupuj wyłącznie miski ekologiczne i naczynia biodegradowalne w służbie ludziom i naszego środowiska."